Θα είμαστε πάντα δίπλα σου

Θα είμαστε πάντα δίπλα σου

H KARAG συνεχίζει να εδραιώνει μια σταθερή και δυναμική παρουσία ως ένας σύγχρονος και ισχυρός προμηθευτής ειδών υγιεινής και προϊόντων μπάνιου μέσα σε ένα περιβάλλον, όπου κανείς αισθάνεται ότι η καθημερινότητα κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Αδιαμφισβήτητα, μέσα από μια ξεχωριστή δημιουργική συμπεριφορά, η οποία εκδηλώνεται με εφευρετικότητα, σχεδιασμό, τεχνολογική υπεροχή και ποιοτικά υλικά, η KARAG παρουσιάζει το νέο της διαφημιστικό βίντεο.

Μέσα σε μια ιστορία λίγων δευτερολέπτων, η εταιρεία προβάλει την αρτιότητα και την ποιότητα των υλικών της συνδυάζοντας για ακόμη μια φορά την αξία, τη ζεστασιά και την μοναδική εμπειρία μπάνιου που μόνο αυτή προσφέρει…

Συμπληρωματικά, στο βίντεο εξιστορείται και αποδεικνύεται πως η KARAG διαχρονικά υπηρετεί τις ανάγκες σας, κατά συνέπεια τις ανάγκες των πελατών σας, από τη γέννηση μέχρι την ενηλικίωση κάθε ατόμου καθώς «θα βρίσκεται πάντα δίπλα σου» σε όλα τα στάδια της ανάπτυξης, όπως τιτλοφορείται και η συνολική διαφημιστική εκστρατεία της εταιρείας για το 2022.

Παράλληλα, οι διαφημιστικές ενέργειες της εταιρείας δεν περιορίζονται μόνο στα τηλεοπτικά κανάλια, παρ’ όλο που η τηλεοπτική προβολή στα εθνικά δίκτυα δημιουργεί ένα ισχυρό ερέθισμα και είναι από μόνη της υπέρ-αρκετή, ωστόσο επεκτείνονται σε όλο το διαδίκτυο με προβολές σε διάφορες σελίδες ελληνικής αρθρογραφίας, στα δημοφιλή social media όπως το Facebook και το Instagram ενώ τέλος, φτάνουν και στις πλατφόρμες σύγκρισης τιμών με σκοπό την βοήθεια των καταναλωτών στις αγορές τους.


Εντούτοις, όπως θα παρατηρήσατε στο διαφημιστικό βίντεο, για πρώτη φορά τηλεοπτικώς εμφανίζονται τα προϊόντα KARAG στις οθόνες εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Αναλυτικότερα, εμφανίζεται η σειρά μπαταριών Andare στους χρωματισμούς Nero – Rose Gold, ένα μοναδικό προϊόν KARAG που κατέχει την ετικέτα Best Seller, αλλά επίσης και η σειρά επίπλων μπάνιου Space σε χρωματισμό Elvezia 8502 μαζί με έναν από τους καθρέπτες μπάνιου LED Adel.

Ακόμη, παρουσιάζονται τα ακρυλικά μπάνια ελεύθερης τοποθέτησης, τα είδη υγιεινής Milos σε μαύρο ματ μαζί με τον σχετικό νιπτήρα στην ίδια απόχρωση και η μπαταρία νιπτήρος Artemis Nero.

Η προβολή των προϊόντων KARAG δεν έχει σταματήσει ακόμη, καθώς στο βίντεο εμφανίζεται το σταθερό κρύσταλλο ντους Walkin 1 μαζί με το ευθύγραμμο σιφόνι frameless από μαύρο γυαλί, ενώ η τοποθέτηση των προϊόντων ολοκληρώνεται με το πολύ δημοφιλές πλακίδιο Polo Carrara και το Liverpool Beige.


εγγύηση εφ’ όρου ζωής

Το δυνατό μήνυμα αυτής της διαφημιστικής καμπάνιας του 2022, ωστόσο, είναι η εγγύηση εφ’ όρου ζωής για όλα τα είδη υγιεινής της KARAG. Αυτό γιατί, με την κίνηση αυτή, τα προϊόντα ξαναζωντανεύουν και παίρνουν μεγαλύτερη αξία που θα τα κρατήσει «δίπλα σας για μια ζωή». Για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με τους όρους της εγγύησης ανατρέξτε στη σχετική ενότητα Έντυπα Εγγυήσεων από το μενού Πληροφορίες.