Σχετικά με εμάς

Η KARAG προσφέρει ένα σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό ολοκληρωμένου μπάνιου για κατοικίες, ξενοδοχεία και άτομα με ειδικές ανάγκες. Όλα τα υλικά μας ανταποκρίνονται στις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές υγιεινής και διακρίνονται για την εργονομία και την λειτουργικότητά τους. Ερευνούμε διαρκώς τη διεθνή αγορά για να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα που συνδυάζουν ποιότητα, σχεδιασμό και καινοτομία σε τιμές προσιτές για όλους.

Η KARAG είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε και εδρεύει στις Σέρρες από το 1996. Ασχολείται αποκλειστικά με την χονδρική διάθεση μιας ολοκληρωμένης γκάμας εξοπλισμού οικιακού και ξενοδοχειακού μπάνιου. Διαθέτει υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 25.000 τετραγωνικών μέτρων στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης ενώ η παραγωγή των καμπινών μπάνιου και ντους, ένα από τα βασικά αντικείμενα της εταιρείας, πραγματοποιείται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των Σερρών συνολικής κάλυψης 12.000 τετραγωνικών μέτρων. Για τις εσωτερικές της διεργασίες απασχολούνται συνολικά 85 εργαζόμενοι.

Σήμερα, η KARAG είναι δυναμικά παρούσα στις αγορές των Βαλκανίων (Βουλγαρία, Ρουμανία, Κροατία) στην Κύπρο και την Μάλτα. Από το 2015 ιδρύθηκε στο Castelnuovo Rangone στη Μόντενα της Ιταλίας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, η KARAG ITALIA Srl η οποία δραστηριοποιείται στην χονδρική διάθεση των προϊόντων KARAG εφ’ ενός στην Ιταλική αγορά, αφ’ ετέρου δε και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές όπως η Γαλλία, η Ελβετία, η Σλοβενία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Λιθουανία, η Ουγγαρία και άλλες. Παράλληλα, εξαγωγές του ομίλου πραγματοποιούνται και στις χώρες της ζώνης MAGREB (Μαρόκο, Τυνησία, Λιβύη) αλλά και στις χώρες της υποσαχάριας Αφρικής (Καμερούν, Νιγηρία, Σενεγάλη, Ακτή Ελεφαντοστού). Το επόμενο έτος, το 2016, η KARAG ιδρύει την KARAG SCANDINAVIA AB στο Μάλμο της Σουηδίας η οποία φέρει τα προϊόντα της εταιρείας στη Σκανδιναβική χερσόνησο και στη Δανία.

Καταλήγοντας, διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο πωλήσεων, εξάγει συνολικά σε περισσότερες από 20 χώρες σε Ευρώπη, Αραβία και Αφρική ενώ μας εμπιστεύονται πάνω από 21 χιλιάδες πελάτες και συνεργάτες ανά την υφήλιο.

Η συνεχής και επιτυχημένη πορεία 25 ετών με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας των στελεχών της στον χώρο των ειδών υγιεινής μετατρέπει την KARAG σε έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές ειδών υγιεινής ενώ παράλληλα την τοποθετεί στην κορυφή των προμηθειών καμπίνας σε όλη την αγορά της Ευρώπης.

ιδ. εγκαταστάσεις σε 3 χώρες

διεθνή παρουσία

συνολική έκταση εγκαταστάσεων 41.840

τετραγωνικών μέτρων

παγκοσμίως, πάνω από

21.000 ευχαριστημένοι πελάτες

πάνω από 90 εργαζόμενοι

στον όμιλο

πάνω απο

30 γραφεία πωλήσεων

45 μάνατζερ πωλήσεων

εξωτερικού

20 εκατ. ευρώ

ετήσια έσοδα πωλήσεων

15 αποθηκευτικοί χώροι

προϊόντων KARAG