Υπηρεσίες

Στην KARAG, προσφέρουμε ένα σύγχρονο εξοπλισμό ολοκληρωμένου μπάνιου για κατοικίες, ξενοδοχεία και άτομα με ειδικές ανάγκες. Η βασικότερή μας υπηρεσία, πέρα από την παροχή των προϊόντων μας είναι η διαρκής έρευνα της διεθνούς αγοράς από τους ανθρώπους μας, με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα που συνδυάζουν ποιότητα, σχεδιασμό και καινοτομία σε τιμές προσιτές για όλους.

Παράλληλα, παρέχουμε μια δέσμη υπηρεσιών γύρω από τα προϊόντα μας η οποία αποπνέει στους πελάτες μας ασφάλεια, εμπιστοσύνη και αξιοπιστία για το σύνολο των δραστηριοτήτων του ομίλου της KARAG. Αυτές οι αρετές ενθαρρύνουν τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες, τους προμηθευτές, τους υπαλλήλους και άλλους εμπλεκόμενους κατά την συνεργασία τους με κάθε τμήμα της KARAG.

Συνεπακόλουθα, μπορούμε να αναφέρουμε ενδεικτικά τις υπηρεσίες της εταιρείας μας:

Παντοτινή υποστήριξη πριν και μετά την πώληση. Για οτιδήποτε και να χρειάζεστε, οτιδήποτε και να ψάχνετε, το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας είναι καταρτισμένο με το κατάλληλο προσωπικό, ενώ εφαρμόζουμε εκπαίδευση συστηματικά. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Εγγύηση προϊόντων. Ασφαλώς, καλύπτουμε την αγορά σας παρέχοντας διαρκή εγγύηση στα προϊόντα μας. Μέσα σε κάθε συσκευασία των προϊόντων KARAG θα βρείτε το έντυπο της εγγύησης γραμμένο σε κάθε γλώσσα όπου δραστηριοποιείται ο όμιλος εταιρειών μας. Βέβαια, η διάρκεια της εγγύησης διαφέρει ανάλογα με την κατηγορία προϊόντος και πάντα βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την χρήση του από τον καταναλωτή. Ομοίως, σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνει τα 35 έτη.

Σύγχρονο σύστημα υποβολής παραγγελιών online. Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς και εφαρμόζοντας νέες τεχνολογικές μεθόδους, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια σύγχρονη ολοκληρωμένη πλατφόρμα υποβολής παραγγελιών B2B. Μέσα από το σύστημα αυτό, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται και να βλέπουν επιπλέον πληροφορίες, όπως η διαθεσιμότητα ζωντανά από τους διαδρόμους της αποθήκης και οι τιμές αγοράς των προϊόντων KARAG όπως αυτές έχουν συμφωνηθεί με τον αρμόδιό γι’ αυτούς επιθεωρητή πωλήσεων της εταιρείας.

Εξουσιοδοτημένο τμήμα service. Είτε πρόκειται για επισκευή προϊόντος ή απλώς για βοήθεια και συμβουλές η KARAG σας παρέχει πλήρη υποστήριξη σε όλα τα προϊόντα της. Οι άνθρωποί μας, δεν κατέχουν μόνο την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά είναι εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία και ανταλλακτικά για κάθε είδος εργασίας. Παρακαλούμε πολύ τους καταναλωτές των προϊόντων μας να επικοινωνούν με το κατάστημα αγοράς των προϊόντων KARAG ενώ οι εξουσιοδοτημένοι πελάτες χονδρικής μπορούν να επικοινωνούν με το service στην ηλεκτρονική διεύθυνση: service@karag.gr.

Προώθηση και υποστήριξη ηλεκτρονικών καταστημάτων. Καθώς συνεχώς αφουγκραζόμαστε τις κινήσεις της αγοράς και ενώ έχει παρατηρηθεί αύξηση των πωλήσεων διαδικτυακά, η KARAG έχει ετοιμάσει μια σειρά εργαλείων για τα ηλεκτρονικά καταστήματα τα οποία μειώνουν τον χρόνο των εργασιών στο ελάχιστο, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα για όλους τους εξουσιοδοτημένους μας συνεργάτες. Λέγοντας περισσότερα στο κομμάτι αυτό, τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν δυνατότητες όπως το να εισάγουν με μία κίνηση όλη τη γκάμα των ειδών με μία κίνηση μέσω ενός συμπυκνωμένου αρχείου με όλη την απαραίτητη πληροφορία.

Διανομή έντυπου καταλόγου με τα προϊόντα KARAG. Είναι οι κατάλογοι KARAG. Όλες οι πληροφορίες των προϊόντων βρίσκονται σε ένα σημείο. Μπορείτε να βρείτε την τελευταία έκδοση του κάθε καταλόγου και από εδώ, πηγαίνοντας επάνω στο μενού.

Θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφέρουμε ότι η άνθρωποί μας, βρίσκονται έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε αίτημα σας για οποιοδήποτε ζήτημα, κάθε στιγμή.