Εγκαταστάσεις

Σέρρες

Η KARAG ιδρύεται σε ένα γεωστρατηγικά επιλεγμένο σημείο και στεγάζεται σε χώρο 14000τμ. στην Εθνική Οδό Σερρών Δράμας αποστέλλοντας εμπορεύματα στην Ελλάδα, τα βαλκάνια και ολόκληρη την Ευρώπη.

Θεσσαλονίκη

Διασφαλίζοντας θέματα connectivity σε ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας, η KARAG παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις πλακιδίων από νέο σημείο ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα από τα πιο σύγχρονα showroom προϊόντων KARAG.

Ιταλία

Στοχεύοντας στην στρατηγική ανάπτυξή της καθώς και στην ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλη την Ευρώπη, η εταιρεία τον Ιανουάριο του 2013 ιδρύει την KARAG ITALIA SRL στο Φιοράνο, την καρδιά της Ιταλικής βιομηχανίας πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Πλέον, εξασφαλίζει άμεσες φορτώσεις και on-time παραδόσεις ενώ διαθέτει υπερεπάρκεια αποθεμάτων στα υλικά που προσφέρει σε συνδυασμό με την διευρυμένη γκάμα προϊόντων.

Σουηδία

Για παρόμοιους στόχους, η KARAG συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη της, εγκαθιστώντας την παρουσία της στη βόρεια Ευρώπη δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες παράδοσης των προϊόντων της και εξυπηρέτησης των πελατών της.