Οι άνθρωποί μας

Εμείς στην KARAG, γνωρίζουμε πως, η επιχείρηση είναι μια κοινωνία ανθρώπων όπου από την πρώτη στιγμή οικοδομεί την επιτυχία της εταιρείας μας. Έτσι, πέρα από την παραγωγή και τη δημιουργία άρτιων αισθητικά προϊόντων και υπηρεσιών, εστιάζουμε το ενδιαφέρον μας στους ανθρώπους. Ακόμη γνωρίζουμε ότι, τα επιτεύγματά της KARAG ταυτίζονται με τους ανθρώπους της.

Για το λόγο αυτό, η KARAG παρέχει ένα εργασιακό περιβάλλον όπου όλοι οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν ασφαλείς και υγιείς συνθήκες εργασίας, καθώς και ευκαιρίες για προσωπική και ομαδική εξέλιξη, μέσα από υπεύθυνη επαγγελματική συμπεριφορά. Ακόμη, εφαρμόζουμε την εκπαίδευση και στηρίζουμε την ανάπτυξη και την πρόοδο των ανθρώπων μας και κατά συνέπεια ολόκληρης της οντότητάς μας. Ο στόχος είναι να προσφέρουμε στους εργαζομένους τα εργαλεία και την τεχνογνωσία που διευκολύνουν την καθημερινή τους εργασία, προσφέρουν καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση προκλήσεων, βελτιστοποιούν τις συνθήκες της ασφαλούς εργασίας και βελτιώνουν την παραγωγικότητα.

Θέλουμε να είμαστε δίκαιοι απέναντι στους εργαζομένους μας και να λειτουργούμε με ακεραιότητα και σεβασμό απέναντι σε όλους όσοι συμβάλλουν στην επιτυχία μας. Η KARAG θα πρέπει να είναι ένα μέρος όπου ο καθένας αισθάνεται ότι εκτιμάται και ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ένα περιβάλλον μιας ευρύτερης οικογένειας.

Τέλος, οραματιζόμαστε το μέλλον μας μαζί. Επιβεβαιώνοντας σε όλους τους εργαζομένους την ιδιότητα του μέλους, θα καθιερώνουν κοινές αξίες, θα προγραμματίζουν, θα επιλέγουν, θα αξιολογούν, θα ανταμείβουν, θα εκπαιδεύουν, θα αναπτύσσουν έχοντας πραγματικά ανθρώπινο πρόσωπο. Έτσι, πάνω από όλα, όλοι μέσα στην επιχείρηση μπορούν να γνωρίζουν και να απαντούν με σιγουριά τα ερωτήματα «ποιοι είμαστε», «πού πάμε» και να αντιλαμβάνονται ότι έχουν κοινές αξίες και κοινό προορισμό. Η αίσθηση αυτή της ταυτότητας είναι τόσο ισχυρή, ώστε κρατά μαζί ακόμη και τα πιο ετερόκλητα μέλη της εταιρείας.