Νεροχύτες κουζίνας

Νεροχύτες κουζίνας

Μελετώντας το έντυπο κατάλογο Κουζίνας KARAG θα διαπιστώσετε το επίπεδο της δουλειάς που έχει γίνει στην προσπάθεια μας να σας προσφέρουμε μια άρτια και ολοκληρωμένη σειρά γρανιτένιων νεροχυτών Elleci με λύσεις που ποικίλουν και ικανοποιούν όλες τις ποιοτικές, αισθητικές και οικονομικές απαιτήσεις.

Οι νεροχύτες που προσφέρει η KARAG χαρακτηρίζονται από εξαιρετικές ιδιότητες μιας και είναι ανθεκτικοί σε θερμικό σοκ, πίεση, υψηλή θερμοκρασία, χτυπήματα και γρατσουνιές. Είναι ελαφριοί αλλά και στιβαροί, διαθέσιμοι σε πολλά σχέδια αλλά και χρώματα, με υψηλά χαρακτηριστικά υγιεινής.

Με την καινοτόμο, πατενταρισμένη από την Elleci, GPS τεχνολογία, οι τεχνικές ιδιότητες των νεροχυτών έχουν αυξηθεί αξιοσημείωτα χάρη στη συγκεκριμένη παραγωγική διαδικασία. Η εταιρεία μπορεί πλέον να παρουσιάσει προϊόντα με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Οι νεροχύτες κουζίνας γενικά κατασκευάζονται από διάφορα υλικά, φυσικά (πορσελάνη και κεραμικό), ανοξείδωτο ατσάλι και συνθετικοί/γρανίτες. Ένας γρανιτένιος νεροχύτης Elleci κατασκευάζεται από ρινίσματα φυσικού γρανίτη (πάνω από 80%) και ακρυλικές ρητίνες. Η υψηλότερη περιεκτικότητα φυσικού υλικού στο κράμα εξασφαλίζει καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά στον νεροχύτη.

Σε αντίθεση με τον ανοξείδωτο νεροχύτη ο οποίος χρίζει ειδικής μεταχείρισης για την αποφυγή γρατσουνιών, ο γρανιτένιος νεροχύτης διατηρεί την ομορφιά και τη λάμψη του ενώ καθαρίζεται εύκολα με νερό και ήπια καθαριστικά με ένα απλό πέρασμα με μαλακό σφουγγάρι. Λίπη και ύλες όπως χυμοί, άλατα κλπ. μπορούν να αφαιρεθούν με ξίδι.

Εφεξής, οι μπαταριές κουζίνας, οι νεροχύτες και οι απορροφητήρες ΚΑRAG μπορούν να συνδυαστούν πολύ όμορφα με τα πλακίδια κουζίνας που διαθέτουμε και τα οποία προσδίδουν στον χώρο της κουζίνας ομορφιά και μια αίσθηση πολυτέλειας.